Username
Password
Remember me?
Forgot password?
 
Как да увеличите своето сексуално излъчване

Как да увеличите своето сексуално излъчване

Поставена на 28/12/2008

Фитнес
Въпреки,че жените не го поставят на първо място, бъдете сигурни че добре изглеждащото тяло никога не остава незабелязано. Ако все още не го правите, препоръчително е да му обръщате внимание. Малко фитнес тренировки за оформяне мускултурата на тялото никога не са излишни. Добре е тялото ви да излъчва мъжественост и сила. Физически добре изглеждащия мъж е критерий за качествен секс.

Миризма на тялото
Хората често говорят за миризми. За много жени е важно мъжът да мирише добре. Проверявайте всяка сутрин състоянието на дрехите си. Бъдете сигурни ,че по тях няма остатъчни миризми от предходното им обличане. Използвайте качествени парфюми, но не залагайте само на тях за добрата си миризма.

Обноски
Може би най-важното нещо за една жена са обноските. Така, че старайте се да бъдете джентълмен. Винаги вратите за вас ще са отворени ако сте учтив и усмихнат.

Танците
Не е нужно да се записвате в курс за професионални танцьори, но е добре да вземете някой друг урок по танци. Добре е да имате чувство за ритъм, това ще ви направи по-уверени на дансинга в нощния клуб. Няма съмнение, че жените намират мъжете които могат да танцуват за привлекателни. Дори да не танцувате като професионалист от някой музикален клип, чувството ви за ритъм ще ги впечатли.

Облекло
Тук е валидна поговорката: "По дрехите посрещат по ума изпращат". Спечелете на всяка цена това първо добро впечатление. Бъдете винаги спретнат и добре облечен. Проверявайте състоянието на дрехите винаги преди да ги облечете. Съчетавайте ги подходящо. Жените винаги обръщат внимание на това и много рядко остават очаровани от белите хавлиени чорапи.

Уверенност
Уверения мъж е човек, който няма проблеми в срещите си с жени. Трябва да бъдете уверени във всички страни на вашият живот, не само по отношение на бизнеса. Научете се да ходите наперено, но внимавайте да не прекалявате с това. Когато разговаряте трябва да ви чуват. Правете всичко, което е необходимо, за да представяте уверено становище. По отношение на увереността жените са безкомпромисни.

Издръжливост
Ако можете в леглото да продължавате, толкова колкото си пожелаете несъмнено размера на вашия сексуален рейтинг ще става голям още при първата секс среща. Жените предпочитат мъже които имат контрол на тяхната сексуалност, не само що се отнася до съпротивата спрямо момента на свършване, но и до способността да продължават да го правят продължително.

Използвайте предоставените идеи и ще се убедите, че ще са ви от полза, но не забравяйте, че изцяло от вас зависи как ще впечатлите заобикалящите ви жени.